برگزاری کارگاه آموزشی ایزو

برگزاری_کارگاه_آموزشی_ایزو
(پنج سال پیش)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر احمد واعظیان در کارگاه آموزشی آشنایی با الزامات استاندارد سیستم کیفیت ISO IEC 17025 که روز یکشنبه 28/6/95 در تالار کوثر دانشگاه برگزار شد گفت: در این دوره تعداد 29 نفر از مدیران و کارشناسان آزمایشگاه های علمی و تحقیقاتی دانشگاه زیر نظر سرکار خانم مهندس ابراهیم زاده از مدرسان پژوهشگاه استاندارد آموزشهای اولیه لازم را فراگرفتند و گواهی لازم را دریافت خواهند کرد.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود اظهار داشت: این کارگاه در چهارچوب قرارداد دانشگاه با پژوهشگاه استاندارد ایران با هدف استانداردسازی دو آزمایشگاه مورد آزمون دانشگاه و نهایتاً صدور گواهینامه ایزو 17025 برگزار شده است.

وی تصریح کرد: در این قرارداد چهار دوره آموزشی دیگر نیز دیده شده که در طی یکسال آینده برگزار خواهد شد.